zaterdag 1 november 2008

Goede voorruitgang.

.
5. Yanti zonder medicijnen.......
.
29 oktober 2008.... vandaag een heerlijke wandeling gemaakt van 1 uur, met 5 honden.
Het was echt zo leuk. Yanti rende echt voorruit en ondeugend dat hij was, niet normaal. Hij is er weer helemaal. Echt een gezonde pup straalt hij nu uit. Af en toe eventjes rusten in de rugzak wat hij heel gewoon vindt. De antibiotica kuur van Yanti zit er nu op, klaar....Gisteren heb ik 2 vleesmaaltijden rodi compleet pens-hart vervangen door Farmfood brokjes. Heerlijk vindt hij ze. .

.
Even van dichtbij, zien jullie hoe de haartjes al mooi op z`n koppie groeien. Zijn snuitje en 1 oortje zijn nog wat kaal, maar wel zwart glimmend vel.
Wel hangen nu allebei zijn oortjes...............

.
30 oktober 2008.... Vandaag heeft Yanti zijn laatste prednison gehad. Het zit erop. Nu krijgt hij alleen nog vitaminen C en de Megaderm olie door zijn eten. Morgen ga ik Yanti 5 Echinaforce druppels erbij geven om de weerstand van Yanti te verhogen. Dat was met de prednison niet nodig want die breken dat toch af, die druppels. We zijn ook gestopt met de Iso-gel korrels, want die mag je niet zo lang geven.
Yanti is vandaag voor het eerst op 3 maaltijden Farmfood brokjes en `a avonds 1/4 vleesschijf, Rodi compleet pens-hart. Hij vindt de brokjes heerlijk.

Kijken of het dan met het poepen beter gaat, anders even wat anders geven daarvoor.
Maandag 10 november hebben we weer een afspraak met Dr.B.blom in Enschede voor zij inenting en dan krijgen we een gezondheidsverklaring mee.
Dan de chipper bellen voor een afspraak. Een lange weg zijn we gegaan, maar het komt goed......................
.
Wordt vervolgd.

Geen opmerkingen: